Förena Världar

Att få rätt ljus, känsla, timing det är en magisk känsla. Jag tänkte hur kan jag utöka detta? Hur kan jag ge mina kunder mer? Jo jag har nu köpt in flera klänningar i olika storlekar som mina kunder kan låna till fotograferingar. Dessutom tillkommer rekvisita såsom hårkransar, hästutrustning etc. Alla saker är fritt att välja för dig! Kontakta mig för mer information. 

Klänningar

Olika klänningar att låna i olika storlekar och stilar, allt för att passa så många som möjligt.

Huvudassesoarer

Flertalet olika hårkransar finns tillgängliga. Känns inte som du? Det är bara att testa, det blir faktiskt bättre än vad du tror!

Magi

Med allt detta försöker vi hitta rätt stämning. Det kan vara exempelvis plats. En favorit hos mig är faktiskt skogen när det gäller mystik. Sedan har vi ljus, därför älskar jag att ta dessa fotograferingar i solnedgång. 

Hästutrustning

Åt mina kunder kan jag erbjuda handgjorda läderverk som är i samarbete med Elins Läderverkstad. Vi har träns för alla huvuden!

TVÅ SORTS MAGI

FASHION

FASHION

Kommer Snart

Kommer Snart

Boka
Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google